Életmód tudatosan

2018\01\16

Neked is eleged van az újévi ígérgetésekből ? Nem változik semmi évek óta ?

..........Ne ígérgess! Elérhető, komoly célokat tűzz ki! Ha pl fogyni szeretnél, több pénzt keresni , jobban élni , kezdj hozzá!
Cselekedj!
2018 a változások éve ! Van néhány hónapod vagy esetleg ez az éved , hogy rendbe szedd a dolgaid , hogy lefogyj... ? Akkor indulj el ! Vizsgálj meg minden lehetőséget , mert akkor adsz esély a változtatásra! Nem fog helyetted elindulni senki! Te vagy a megoldás!
Ugyanúgy telnek az évek ... eltelik 5 év , 10 év... és minden ugyanaz !.... szeretnél változtatni ?
Tedd meg ! Kezdj hozzá!
Csatlakozz életmód programunkhoz! Légy egy vidám közösség tagja :) 
Részletek nálam!
jeszter1@gmail.com 

2018\01\16

Tehetsz az influenza ellen......

Sokan vannak , akik beoltatják magukat influenza ellen.  Viszont vannak , akik inkább a megelőzésre fektetik a hangsúlyt.

Fontos , hogy meghűléskor ne fogyasszunk könnyű szénhidrátot, tejet és tejterméket, mert nyákosít, és gátolja az immunsejtek fejlődését. 

 A D -vitamin -hiány robbantja ki minden évben az influenzajárványt. Nem a védőoltás az igazi és egyetlen megfelelő védelem az influenza ellen, hanem az elegendő mennyiségű D vitamin.  ( John Canell)

Megoszlanak a vélemények az oltásról, de mindenki maga dönti el természetesen, hogy kéri a védőoltást vagy sem.  Hiszen mi magunk vagyunk felelősök magunkért, egészségünkért.

Van más megoldás! 

Ajánlott a bőséges , 2-3 liter víz fogyasztása! 

Sok zöldség, gyümölcs.

Mozgás. 

Egészséges lélek.

Azt pedig , hogy mit tudunk mi ajánlani , milyen termékeket ajánlunk a D vitamin fogyasztásán kívül,  kérésre elmondjuk!

Elérhetőség: jeszter1@gmail.com

 

Influenza

2018\01\15

Üdvözöllek !

Eszter vagyok. Elindultam egy úton. Változtatni szeretnék az életünkön. Három gyermekes anyuka vagyok. Elhatároztam, hogy megvalósítom az álmaim , céljaim. Bekapcsolódtam egy életmód programba, ahol rengeteg kedves és szeretetreméltó embert ismertem meg . Egy nagy család vagyunk :) Mindenkivel előfordul , hogy segítségre van szüksége. Mi itt azért vagyunk, hogy segítsünk, megoldjuk a megoldandó feladatokat , együtt tegyünk az egészségünkért. Az egészséget nem lehet megvenni. Az egészségért tenni kell. Szívesen megismertetlek az életmód programunkkal. Ha tetszik , szívesen látunk közöttünk. "Te döntöd el hova tartozol! "

süti beállítások módosítása