Rendezvény....

Ma rendezvényen voltam Miskolcon a Pannónia Hotel Konferencia termében. Csodálatos emberek között. A házigazda házaspár egy tündéri pár. Rengeteg információhoz jutottunk ismét. Nagyon segítőkész csapatban vagyunk. A legszebb az egész "itteni életünkben" , hogy itt mindenki tele van szeretettel, és MI egy nagy CSALÁD vagyunk! Egymásért vagyunk , és örülünk egymás sikereinek. A munkánkért minden esetben megkapjuk az elismerést , dicséretet! Nem baj , ha nem haladunk gyorsan , és nem baj , ha valami nem úgy ment , ahogy kellene. Legközelebb menni fog! És csodálatos vezetőink, mentoraink vannak. Minden ilyen alkalom könnyeket csal a szemeimbe. Iszonyatosan jók az előadók , és rengeteg segítséget kapunk tőlük. Doktor Úr pedig akkora tudással rendelkezik , és bármilyen kérdésre azonnal válaszol. Természetesen nem csak szóban , hanem emailt is írhatunk neki, amire pár órán belül már érkezik is a válasz . Csodálatos ember , tele segítőkészséggel , tudással és humorral. Ez is fontos , hogy legyen humor a komolyság mellett. Minden mondata bennünk marad , hiszen egy kis humorba ágyazva belevésődik az agyunkba :) Köszönjük főorvos Úr ! 

Melyik munkahelyen kapunk elismerést, ajándékot vagy kupákat a munkánkért ? Nem tudok ilyet , legalábbis az én volt munkahelyeimen ilyen nem volt. ITT VAN!  Vándorkupánk is van ! Remélem egyszer én is elhozhatom majd :) 

Ma egy olyan személy vitte haza , aki nagyon nagy segítség nekem , nekünk ! Biztat , motivál és kicsit megbillent előre , ha ellustulunk. Köszönjük ezt Neki ! Gratulálok tiszta szívemből Neked Szabi! 

Köszönjük minden vezetőnknek , hogy velünk vannak és mindig számíthatunk rátok! 

Minden alkalmat nagyon várunk ! Hihetetlen az erő a "családban"! 

Szívesen látjuk azokat az embereket csapatunkban , akik szeretnének változtatni , akik érzik, hogy van más út , mint a mókuskerékben rohanni!

Ebben a közösségben mindig jól érezheti bárki magát! Szeretet és megértés , elismerés , előrehaladás!