Mit teszünk a világgal ....

Ha tehetem , nem nézek híradót , sőt TV -t sem . Természetesen van TV-nk és nézünk filmeket, már amikor van erre idő , és olyan film , amit érdemes megnézni , és feltölt és vidámmá tesz. Leginkább zenehallgatásra vagy mesenézésre használjuk a TV-t. 

A hírek ..tudom fontos tudni mi történik körülöttünk. 

Facebook... Ma már a mindennapjaink ördögévé vált . Minden ott van , ami a hírekben is. Pörgetjük és ha szeretnénk , ha nem , akkor is látjuk a borzalmakat , ami az országban , ami  a világban történik. 

Ma reggelem ... Mivel a facebookon is dolgozunk - mert ma napság már , ha itt nem akkor talán le is maradunk a többiektől, hiszen itt van arra lehetőség , hogy egyszerre sok -sok ismerőst és ismeretlent elérjünk  szinte az első reggeli teendőink közé tartozik belenézni a csoportunkba , az üzeneteinkbe, végig lapozzuk az üzenőfalat. 

Meg -megállunk , megnézünk egy motivációs idézetet , megnézünk egy kis videót , vagy hogy mi történt a rokonainkkal , barátainkkal ...a kiskutyával , a madárkával ...és sorolhatnánk tovább ...hiszen minden itt van , mindenkiről szinte minden ... 

És.... itt vannak a szörnyűségek is .... bár már este is láttam , elütöttek egy kisfiút :( Az énekes négyéves kisfiát (szándékosan nem írok nevet sem az övét , sem másét nem fogom. Mindenki tudja kiről van szó. ) Szóval már este megdöbbentett a tragédia. Mindig utána járok igaz-e , amit híresztelnek, mert itt ebben a világban vannak emberek , akik ebből is viccet szoktak csinálni , más ember halálából , vagy épp azt próbálják elhitetni , hogy nem is halt meg , akit már eltemettek , csak elvonult a világ elől, borzalmas emberek vannak , akik ettől érzik jól magukat. Így utána néztem elütötték -e a kis csöppséget , sajnos igaznak bizonyult :( Rettenetesen megrázott .)

Pörgetem reggel tovább az üzenő falat ... elhagyatott , megkínzott kiskutyák ....politika , választás, jelöltek.... hallgatom az énekes dalát , amit régebben írt a gyermekének ... "Százezer angyal kísérjen, Vigyázzák minden lépted ... " Nem bírom végi hallgatni , nagyon fáj ....és tovább pörgetem....

Michael Jackson Eart Song 

" Mit tettünk a világgal? What have we done to the world? Nézd mit csináltunk . Look what we've done"  :( 

Lángokban az esőerdő ... a Föld egy nagyon jelentős oxigéntermelő területe .... borzalom .... 

Korán reggel eltörik a mécses nálam ... 

Igyekszem pozitívan gondolkozni , és keresni , megtalálni a jó dolgokat ... néha elkerülhetetlen a rossz ...