Életmódtábor...

A természet erejével ....

5 napot töltöttem egy csodaszép helyen, Felsőtárkány erdejében.
Tanulni mentem, tanulni azért, hogy minél többet és minél szakszerűbben tudjak tanácsot adni, segítséget nyújtani azoknak, akik hozzám fordulnak egészségügyi, testi-lelki problémájukkal. A tanulás nem ért véget ezzel a pár nappal! Mindig van folytatás, hiszen a cél, hogy egyre több és többféle módszert sajátítsak el, egyre több lehetőséget kutassak fel és használjak azért, hogy családom és barátaim, ismerőseim jól érezzék magukat.
Figyelek a jelekre, és tudom ezt a feladatot kaptam, segíteni, segíteni...


Kinek tudunk segíteni? 
Aki kéri, aki igényli , aki szól, hogy elkelne a segítség ! 

Értitek? Aki kéri! Hisz csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk van probléma és szeretnéd a segítségünket! 
Ez a titok! .

A táborban nagy csapat gyűlt össze. Két csoportra osztottak bennünket , hogy a foglalkozásokat úgy tudják megtartani nekünk, hogy mindenkire kellőképpen tudjon figyelni az előadó , és azért is , hogy mi odaférjünk amikor kell az előadó asztalához. 

Igaz így csak az utolsó nap tudtunk igazából összeismerkedni mindenkivel , de azt gondolom a napvégi ölelésre már összekovácsolódtunk. 

Szóval mivel én az első nap csak későn este érkeztem , már lemaradtam a délutáni konzultációról és a vacsoráról is . 

Igazából nem csak én , hanem a szobatársam is , akivel együtt érkeztünk , és foglaltuk el a szobánkat az éjszaka közepén. Semmi extra nem volt a kicsinyke szobában. Egy zuhany és egy mellékhelyiség , és persze a szoba, ahol két személyes ágy , régi bútorok és egy kicsike tv szolgálta kényelmünket és az esti kikapcsolódást. Bár úgy gondolom, nem kellett a tv-t néznünk , hisz annyi közös témánk volt a szobatársnőmmel, hogy még ha szólt a tv sem hallottuk miről beszélnek benne.  

Reggel viszont a reggelinél már a csoporttársainkkal fogyaszthattuk el a fini villás reggelinket.

Első nap a Yumeiho masszázs, moxa, köpöly, fülgyertya kapta a főszerepet. Kakukkfű balzsamot készítettünk. Néhány csepp levendula, és citromfű illóolajjal, kívánság szerint . Mindenki hozhatott haza egy picikét.

Második nap ízelítőt kaptunk a reflexológiából . Párt választottunk , és egymás talpát tanultuk masszírozni . Nagyon jó érzés volt , és hihetetlen dolgokat tudtunk meg. 

Harmadik nap a fitoterapeutától tanulunk ☘️ Olyan információkat kaptunk Pista bácsitól , amelyekkel nagyon sokat segíthetünk magunk és mások egészségének megőrzésében és visszaállításában. Orbáncfű, orbáncfű olaj . Pista bácsi hozott nekünk ilyet is .
Megtudtuk mire jó. Kiváncsi vagy? Részletek később :) 

Negyedik nap a jóga, thai- chi és chi-kung megismerése volt a program . Csodás dolgokat tanultunk és belekóstolhattunk ezekbe a mozgás technikákba. Csodásan éreztük magunkat , kint a szabadban végezhettük a gyakorlatokat. Olyan energiák szabadultak fel bennünk , még mi is meglepődtünk magunkon és egymáson . 

Folyt.köv...